Kaartjes te koop
socialstreepjes-02
socialstreepjes-07
socialstreepjes-01
socialstreepjes-06
socialstreepjes-08
socialstreepjes-03
socialstreepjes-05
socialstreepjes-04

Postkaartjes

Tijdens het eerste deel van de coronacrisis maakte in een aantal postkaartjes om quarantaine-buddies te bedanken. (Je vind deze nog steeds onderaan de pagina). Ik raakte de smaak van het kaartjes bedenken en maken erg te pakken. Dit jaar maakte ik een gloednieuwe reeks van 8 kaartjes . 


Gebruik de pijltjes hiernaast om de verschillende ontwerpen te bekijken. Via het formulier hieronder kan je kaartjes bestellen. Je kan ervoor kiezen om één enkel kaartje te bestellen of een pakketje. Het mini-pakket bevat 5 kaartjes (zie foto onderaan), het maxi-pakket bevat ze alle 8. 

Prijzen 

Individueel kaartje: €1,5

Mini pakket: €7                

Maxi pakket: €10
Postkosten: €1


Levering aan huis voor de postcodes 2000, 2140, 8630 en 8620 is gratis. Levering 'in person' voor mensen die me persoonlijk kennen ook.

Bestellen

 
 
 
 
 
Wine
Schol
Je hebt het geflikt
Toi toi toi
Ma echt ofwa
Hart gestolen
Alle tetten en piemels
Geheelveelfeliciteerd
 
 
 
 
 

Project Coronakaartjes


'Project Coronakaartjes' zijn zes kaartjes om coronabuddies te bedanken. Ik werkte de kaartjes van begin tot einde zelf uit (concept, fotografie, photo-editing, grafische vormgeving). Nu stel ik ze te koop om de uitbouw van mijn activiteiten als starter onder zeg.maar.willie te ondersteunen. Per verkocht kaartje schenk ik 0,15 euro aan het Rode Kruis. We weten allemaal dat het voor de zorg een zwaar jaar is geweest, daarenboven kon de jaarlijkse stickerverkoop van het Rode Kruis niet doorgaan waardoor ze heel wat inkomsten misten. 

Bestellen

4
VOLHOUDEN
3
5
6
2

Opgelet! De voorraad raakt stilaan op, van sommige kaartjes zijn nog slechts enkele exemplaren beschikbaar. Uw bestelling is pas zeker wanneer u een bevestigingsmail ontvangt. We houden rekening met het tijdstip van bestellen. First come, first served. 

In het archief zijn nog bepaalde zaken beschikbaar aan de helft van de prijs. Er zijn nog enkele pakketjes van 6 verschillende kaartjes (€4 ipv 8). De kaartjes 'Pandemerci', 'Coronabuddy' en 'Mijn kot best' zijn nog inidividueel beschikbaar (€0,75 per kaartje ipv €1,5). Ten slotte zijn er nog proefdrukken van 'Pandemerci' in lichter karton (€0,25 ipv €0,5). 

Coronakaartjes bestellen kan via mail.